I nogle tilfælde vil et standard indlæg afhjælpe nogen gener, og i andre tilfælde er det nødvendigt at få Individuelt fremstillede indlæg. Hos Indlægsspecielisten kan du få et fodindlæg, som passer præcis til dig og dine fødders behov.

Er du i tvivl om, hvilke indlæg, der passer til netop dine fødder, så vil jeg meget gerne hjælpe og vejlede dig. Du er altid velkommen til at få en gratis konsultation.

Individuelle fodindlæg

Fejlstillinger i foden påvirker hele kroppen og kan føre til kroniske skader i knogler, led, muskler og sener. Mange af disse fejlstillinger kan rettes op med individuelt fremstillet fodindlæg.

Fodindlæg

Det færdige indlæg i fuld størrelse

Individuelt fremstillede indlæg hjælper dig, så du undgår unødig slitage og smerter i kroppen. De ordineres typisk ved tilfælde af:

Få en gratis konsultationstid hos mig og vi finder ud af, om et fodindlæg kan afhjælpe dig og dine fodproblemer. Kontakt Indlægsspecialisten HER

Sådan foregår en konsultation hos indlægsspecialisten.

  • Vi tager en dialog med dig om, hvilke problemer du oplever med fødder, knæ og hofter – evt. også læn, ryg og nakke
  • Vi ser på dine fødders stilling – både stående og gående
  • Vi undersøger hud, led og leddenes bevægelighed, trædepuder mv. ved at føle fødderne godt igennem med hænderne

Individuelt fremstillet fodindlæg kan være din løsning
Hvis det viser sig, at vi kan hjælpe dig og  dine fødder  med et indlæg, tager vi et individuelt blåaftryk af dine fødder. I særlige tilfælde vælger vi at tage en gipsafstøbning – afhængig af dine fødders behov.

Fremstillingsprocessen

Hos indlægsspecialisten laver alle former for individuelt fremstillede fodindlæg, som passer netop til dig og dine behov.

GibsafstøbningOg hvad er så forskellen på støbte indlæg og individuelt fremstillede indlæg, kan dumåske undres over, når du ser vores produkter? Støbte fodindlæg er også individuelt fremstillede indlæg specielt fremstillet til dig. Men hvor vores andre individuelt fremstillede fodindlæg baseres ud fra et blåaftryk som blåaftryk så laves de støbte fodindlæg ud fra et gipsafstøbning af dine fødder. Støbte fodindlæg bruges typisk også til mere komplicerede tilfælde.Den færdige afstøbningDe individuelt fremstillede fodindlæg kan laves af flere forskellige former for materiale, og forskellige typer af fodindlæg laves også. Der bruges både bløde og hårde materiale afhængig af brugen og behovet for fodindlægget. Vi laver helsåls indlæg, som du kan bruge i et bestemt par af dine egne sko, 3/4 indlæg, som du med fordel kan benytte hvis du lider af platfod, hælspore, ligtorne og så videre, og typiske indlæg til for eksempel at løfte svangen.

3/4 fodindlæg

Det færdige indlæg – 3/4 størrelse

Kort sagt, er der mange forskellige typer af indlæg, og et indlæg er ikke bare et indlæg. Det er et godt stykke håndværk specielt  tilpasset dig og din situation, så dine fødder kan blive aflastet bedst muligt.

Kontakt Indlægsspecialisten HER